HarKaFa 2018

In 2018 wordt voor de 10e keer met Pinksteren het muziekfestival Harkafa gehouden. Dit feest wordt georganiseerd door Koninklijk Fanfarekorps West-Frisia en vindt plaats op 18, 19 en 20 mei 2018. De organisatie is in handen van het bestuur van de fanfare.

Harkafa staat voor HARmonie, KApel, FAnfare. De basis voor het muziekfestival is een muzikale uitwisseling met een buitenlands orkest. In 2013 kwam een Hongaars orkest uit Csepreg ons mooie dorp Twisk bezoeken; Csepreg Város Fúvószenekara Hongarije. In juni 2012 heeft fanfare West-Frisia een bezoek aan Hongarije gebracht.

De voorbereidingen voor HarKaFa 2018 zijn weer opgestart!

Advertenties
  1. Wat een top dag en avond iedereen genoot zichtbaar, Noordhollands jeugd fanfare orkest geweldig wat een toekomst persspectief en later samen met de band Deadline het dak ging er af !
    Wat een feest als je op deze avond bent geweest.

  2. Op naar HarKaFa 2018!

  3. Misschien een idee voor de Harkafa 2018.
    Ik kom zelf al jaren in Serfaus oostenrijk in dat dorp hebben ze om de drie jaar een groot internationaal muziek festival. Kunnen jullie niet de musik kapel serfaus uitnodigen? Kunnen wij daarna naar Serfaus. Misschien samen met de egerlander kapel uit wervershoof. Informatie john wagenaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: